Interieuradvies particulier MAR Interieu

€349,-

VANAF

Interieuradvies particulier

Uitgekeken op je huidige interieur? Altijd afgevraagd hoe het beter kan? Getwijfeld tussen verbouwen of verhuizen? Daar kun je met MAR Interieurdesign verandering in brengen! Bekijk het aanbod en laat je verrassen met een interieurontwerp op maat. Onderdelen laten vervallen of onderdelen erbij? Vul dan het contactformulier in op de website en ik neem z.s.m. contact op. 

 

Interieuradvies zakelijk

Loop je al een tijdje tegen dat net wat saaie kantoor aan of zit je liever in een sfeervolle kantine te lunchen? Alles is mogelijk met een interieuradvies van MAR Interieurdesign. Tijdens dit advies bespreken we alle wensen om tot een ontwerp te komen, dat uiteindelijk gerealiseerd kan worden. Bekijk hieronder het aanbod voor een zakelijk interieuradvies. Onderdelen laten vervallen of onderdelen erbij? Vul dan het contactformulier in op de website en ik neem z.s.m. contact op. 

Interieuradvies MAR Interieurdesign.jpg

€349,-

VANAF

 
Schermafbeelding 2021-01-24 om 18.55.56.

€149,-

VANAF

Fotorealistische renders

(bestemd voor vakgenoten)

Heb je al een compleet interieurontwerp in 3D, maar wil je de presentatie voor jouw klant naar een hoger niveau tillen? Ik kan je daarbij helpen. Aan de hand van het aangeleverde SketchUp model maak ik fotorealistische renders, zodat jouw klant een beter beeld krijgt van het ontwerp en uiteindelijk precies ziet wat het eindresultaat zal zijn. Op deze manier kun je gemakkelijker een opdracht binnenhalen.

 

Stylingadvies

Is het interieur naar wens maar ontbreekt nog net dat beetje gezelligheid? Bij MAR Interieurdesign kun je ook terecht voor een stylingadvies. Hierbij kijk ik hoe ik d.m.v. accessoires jouw interieur naar een hoger level kan tillen en het plaatje echt helemaal compleet te hebben. Aan de hand van een accessoiresbijlage kun je op pad om jouw items in te slaan en van jouw huis echt een thuis te maken!

MAR Interieurdesign styling.jpg

VANAF

€100,-