MAR Interieurdesign OP2.png

INTERIEURVORMGEVER & STYLIST

MAR Interieurdesign

"Door jouw input en mijn creativiteit komen we samen tot een interieurontwerp dat volledig bij jou past!"

Je huis is een belangrijke plek. Het is de bedoeling dat je je hier thuis voelt. Zit jij al een tijdje met (verbouw)plannen, maar kom je er telkens niet uit of kom jij iedere keer opnieuw bij dezelfde indeling uit? Tijd om in te grijpen!

Vaak wordt ervan uit gegaan dat er maar één indeling mogelijk is in een ruimte, maar niets is minder waar. Er is zoveel mogelijk met een ruimte en al die opties worden vaak over het hoofd gezien, zonde!

 

Ik wil je graag door middel van meerdere indelingen een duidelijker beeld geven over de mogelijkheden en op welke manier we de ruimte een nieuwe betekenis kunnen geven. Aangezien ik in 3D werk zie je direct welk effect een bepaalde keuze heeft, wat erg fijn werkt!

Natuurlijk nemen we bij het ontwerpen ook de keuze voor kleuren en materialen mee en geef ik ook een advies voor de verlichting. Aan de hand van de aangegeven punten in de aanpassingsronde kunnen we het ontwerp nog wat aanpassen zodat er een interieurontwerp ontstaat dat 100% bij jou past. Bij mij is een opdracht pas geslaagd als we er beiden helemaal tevreden over zijn. Mocht je interesse hebben in een afspraak, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop dat we elkaar binnenkort zien!

Wit.png
Wit.png

"Bij mij is een opdracht pas geslaagd als we er beiden helemaal tevreden over zijn!"

 
Marloes Mallens _ MAR Interieurdesign.jp
Over mij

Hi, ik ben Marloes Mallens en sinds november 2020 ben ik begonnen met MAR Interieurdesign. MAR Interieurdesign houdt zich bezig met het ontwerpen en stylen van een interieur voor particulieren en bedrijven.

 

Na vier jaar de opleiding 'Styling, Interieur & Vormgeving' te hebben gevolgd aan het Nimeto Utrecht heb ik met trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Sinds juni 2021 ben ik officieel afgestudeerd als Ruimtelijk Vormgever met de specialisaties: Interieurvormgeving, Kleurvormgeving en 3D modelling & graphics.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik stages mogen lopen bij twee mooie bedrijven waar ik erg veel heb geleerd en mijn interesses op het gebied van interieur uit heb kunnen breiden. Bij Eijerkamp heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met interieurstyling en bij The Home Factory ben ik vooral bezig geweest met het vormgeven van interieurs. Een perfecte combi dus!

Ik kan niet wachten om mijn kennis op het gebied van interieur toe te kunnen passen in jouw interieur!

Marloes Mallens_ MAR Interieurdesign.jpg

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Diensten

Bekijk hieronder de verschillende diensten en bijbehorende pakketten.

Interieuradvies
Particulier

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

Interieuradvies zakelijk

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

Fotorealistische
renders

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >

stylingadvies

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >