1/4

INTERIEURVORMGEVER & STYLIST

MAR Interieurdesign

"Door jouw input en mijn creativiteit komen we samen tot een interieurontwerp dat volledig bij jou past!"

Woonkamers, keukens, badkamers, slaapkamers, babykamers - niets is mij te gek!

Je huis is een belangrijke plek. Het is de bedoeling dat je je hier thuis voelt. Zit jij al een tijdje met (verbouw)plannen, maar kom je er telkens niet uit of kom jij iedere keer opnieuw bij dezelfde indeling uit? Tijd om in te grijpen!

Vaak wordt ervan uit gegaan dat er maar één indeling mogelijk is in een ruimte, maar niets is minder waar. Er is zoveel mogelijk met een ruimte en al die opties worden vaak over het hoofd gezien, zonde!

Ik wil je graag door middel van meerdere indelingen een duidelijker beeld geven over de mogelijkheden en op welke manier we de ruimte een nieuwe betekenis kunnen geven. Aangezien ik in 3D werk zie je direct welk effect een bepaalde keuze heeft, wat erg fijn werkt!

Natuurlijk nemen we bij het ontwerpen ook de keuze voor kleuren en materialen mee en geef ik ook een advies voor de verlichting. Aan de hand van de aangegeven punten in de aanpassingsronde kunnen we het ontwerp nog wat aanpassen zodat er een interieurontwerp ontstaat dat 100% bij jou past. Bij mij is een opdracht pas geslaagd als we er beiden helemaal tevreden over zijn. Mocht je interesse hebben in een afspraak, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop dat we elkaar binnenkort zien!

Wit.png
Wit.png

"Bij mij is een opdracht pas geslaagd als we er beiden helemaal tevreden over zijn!"

 
Over mij

Hi! Ik ben Marloes Mallens en sinds 2020 ben ik begonnen met MAR Interieurdesign. MAR Interieurdesign houdt zich bezig met het ontwerpen en stylen van een interieur voor particulieren, maar is ook actief voor de zakelijke markt. Naast het ontwerpen van interieurs werk ik voor andere interieurontwerpers om hen te ontlasten van diverse werkzaamheden. 

 

Na vier jaar de opleiding 'Styling, Interieur & Vormgeving' te hebben gevolgd aan het Nimeto Utrecht heb ik met trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Sinds juni 2021 ben ik officieel afgestudeerd als Ruimtelijk Vormgever met de specialisaties: Interieurvormgeving, Kleurvormgeving en 3D modelling & graphics.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik stages mogen lopen bij twee mooie bedrijven waar ik erg veel heb geleerd en mijn interesses op het gebied van interieur uit heb kunnen breiden. Bij Eijerkamp heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met interieurstyling en bij The Home Factory ben ik vooral bezig geweest met het vormgeven van interieurs. Een perfecte combi dus!

In September 2021 heb ik mijn certificaat ontvangen van de cursus Basis Bouwkunde die ik bij NIA Academie heb gevolgd. Hierdoor heb ik meer kennis gekregen over de technische kant van het ontwerpen. 

Ik kan niet wachten om mijn kennis op het gebied van interieur toe te kunnen passen in jouw interieur!

Marloes Mallens MAR Interieurdesign.jpg

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

MARINTERIEURDESIGN
MARINTERIEURDESIGN.png

Interieuradvies
particulier

Wil jij het interieur aanpakken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag!

Lees meer >
MAR Interieurdesign styling.jpg

Stylingadvies

Heb je al een goede basis qua meubels, maar mis je nog net dat beetje gezelligheid? Lees meer over het stylingadvies!

Lees meer >
MARInterieurdesign_flat_Houten8.png

3D visualisaties voor
de verkoop

Voor veel mensen is het lastig om in te kunnen schatten wat er allemaal mogelijk is in een ruimte. Bij het zien van een woning weten zij niet direct of dit aan alle wensen kan voldoen. Met 3D visualisaties wordt dit veel duidelijker!

Lees meer >
MAR Interieurdesign OP6.png

Fotorealistische renders

Heb je al een compleet interieurontwerp in 3D, maar wil je de presentatie voor jouw klant naar een hoger niveau tillen? Ik kan je daarbij helpen!

Lees meer >