"Door jouw input en mijn creativiteit komen we samen tot een persoonlijk interieurontwerp dat volledig bij jou past!"

MAR Interieurdesign

INTERIEURVORMGEVER & STYLIST

1/4

Woonkamers, keukens, badkamers, slaapkamers, babykamers - niets is mij te gek!

Je huis is een belangrijke plek. Het is de bedoeling dat je je hier thuis voelt. Zit jij al een tijdje met (verbouw)plannen, maar kom je er telkens niet uit of kom jij iedere keer opnieuw bij dezelfde indeling uit? Tijd om in te grijpen!

Vaak wordt ervan uit gegaan dat er maar één indeling mogelijk is in een ruimte, maar niets is minder waar. Er is zoveel mogelijk met een ruimte en al die opties worden vaak over het hoofd gezien, zonde!

Ik wil je graag door middel van meerdere indelingen een duidelijker beeld geven over de mogelijkheden en op welke manier we de ruimte een nieuwe betekenis kunnen geven. Aangezien ik in 3D werk zie je direct welk effect een bepaalde keuze heeft, wat erg fijn werkt!

Natuurlijk nemen we bij het ontwerpen ook de keuze voor kleuren en materialen mee en geef ik ook een advies voor de verlichting. Aan de hand van de aangegeven punten in de aanpassingsronde kunnen we het ontwerp nog wat aanpassen zodat er een interieurontwerp ontstaat dat 100% bij jou past. Bij mij is een opdracht pas geslaagd als we er beiden helemaal tevreden over zijn. Mocht je interesse hebben in een afspraak, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop dat we elkaar binnenkort zien!

Wit.png
Wit.png

"Bij mij is een opdracht pas geslaagd als we er beiden helemaal tevreden over zijn!"

Over mij

Hi! Ik ben Marloes Mallens en sinds 2020 ben ik begonnen met MAR Interieurdesign. MAR Interieurdesign houdt zich bezig met het ontwerpen en stylen van een interieur voor particulieren, maar is ook actief voor de zakelijke markt. Naast het ontwerpen van interieurs werk ik voor andere interieurontwerpers om hen te ontlasten van diverse werkzaamheden. 

 

Na vier jaar de opleiding 'Styling, Interieur & Vormgeving' te hebben gevolgd aan het Nimeto Utrecht heb ik met trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Sinds juni 2021 ben ik officieel afgestudeerd als Ruimtelijk Vormgever met de specialisaties: Interieurvormgeving, Kleurvormgeving en 3D modelling & graphics.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik stages mogen lopen bij twee mooie bedrijven waar ik erg veel heb geleerd en mijn interesses op het gebied van interieur uit heb kunnen breiden. Bij Eijerkamp heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met interieurstyling en bij The Home Factory ben ik vooral bezig geweest met het vormgeven van interieurs. Een perfecte combi dus!

In September 2021 heb ik mijn certificaat ontvangen van de cursus Basis Bouwkunde die ik bij NIA Academie heb gevolgd. Hierdoor heb ik meer kennis gekregen over de technische kant van het ontwerpen. 

Ik kan niet wachten om mijn kennis op het gebied van interieur toe te kunnen passen in jouw interieur!

Marloes Mallens MAR Interieurdesign.jpg
Ik help je graag bij:

  • Een interieurontwerp voor de woonkamer en keuken

  • Jouw interieurontwerp visueel maken door middel van 3D tekeningen (fotorealistische renders)

  • Het ontwerpen van maatwerkmeubels

  • Een interieurontwerp voor de slaap-, baby- en/of kinderkamer

  • Een interieurontwerp voor de badkamer

  • Één geheel en verbindingen maken in de ruimte

  • Het stylen van jouw interieur dat in de basis al goed is

  • Het uitzoeken van de juiste kleuren en materialen

MARINTERIEURDESIGN

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

MARINTERIEURDESIGN.png

Interieuradvies
particulier

Wil jij het interieur aanpakken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag!

MAR Interieurdesign styling.jpg

Stylingadvies

Heb je al een goede basis qua meubels, maar mis je nog net dat beetje gezelligheid? Lees meer over het stylingadvies!

MARInterieurdesign_flat_Houten8.png

3D visualisaties voor
de verkoop

Een ruimte / woning die binnenkort de verkoop ingaat en wil je het beter verkopen? Ook hiervoor maak ik 3D visualisaties!

MAR Interieurdesign OP6.png

Fotorealistische renders

Heb je al een compleet interieurontwerp in 3D, maar wil je de presentatie voor jouw klant naar een hoger niveau tillen? Ik kan je daarbij helpen!