Over Marloes
marloes, mar interieurdesign, interieuradvies interieurdesign interieur indeling woning

Hi! Ik ben Marloes, 22 jaar oud en woonachtig te Houten. Na mijn vierjarige opleiding 'Styling, Interieur & Vormgeving' aan het Nimeto Utrecht, heb ik in juni 2021 trots mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Vanaf dat moment mag ik mij officieel 'Ruimtelijk Vormgever' noemen met de specialisaties Interieurvormgeving, Kleurvormgeving en 3D modelling & graphics. 

Al tijdens mijn studie ben ik (in 2020) gestart met mijn eigen bedrijf MAR Interieurdesign. Hierin houd ik mij bezig met het ontwerpen en stylen van interieurs voor met name de particuliere markt, maar ik bied ook diensten aan voor de zakelijke markt. Daarnaast werk ik als freelancer voor andere interieurontwerpers. Mijn stijl kun je het beste omschrijven als sfeervol, warm, gezellig, strak, modern, functioneel met een luxe uitstraling.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik stages mogen lopen bij twee mooie bedrijven, waar ik erg veel heb geleerd en mijn interesses op het gebied van interieur heb kunnen uitbreiden. Bij Eijerkamp heb ik mij voornamelijk beziggehouden met interieurstyling, terwijl bij The Home Factory de nadruk lag op het vormgeven van interieurs. Een perfecte combi dus!

Inmiddels heb ik mijn kennis verbreed door de cursus 'Basis Bouwkunde', welke ik bij NIA Academie heb gevolgd. Hiervan heb ik in september 2021 een certificaat ontvangen  en heb hierbij kennis verkregen over met name de technische kant van het ontwerpen. 

Ik kan niet wachten om al mijn opgedane kennis toe te kunnen passen in jouw interieur!

MARInterieurdesign.jpg
Wat kan ik voor jou betekenen?

Dan is het nu jouw kans om in te grijpen! Weg met alle vragen en op naar een origineel en persoonlijk interieurontwerp waar jij je 100% in thuis voelt en echt bij jou past. 

 

  • Wil jij je weer thuisvoelen in je eigen huis?

  • Wil jij ook graag een interieurontwerp waar je zelf nooit op gekomen zou zijn?

  • Zit je met verbouwplannen maar kom je er telkens niet uit?

  • Wil je graag één geheel vormen in je interieur maar lukt het niet?

  • Mis je de sfeer en gezelligheid in huis, maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken?

  • Je hebt honderden ideeën, maar je weet ze niet te combineren?