MARINTERIEURDESIGN.png

Alphen
a/d Rijn

Tijdens mijn stageperiode bij The Home Factory heb ik als afstudeeropdracht een totaalconcept uit mogen werken van een nieuwbouwwoning. Hierbij was alles mogelijk en heb ik mijn creativiteit volledig los kunnen laten gaan. 

Het is een prachtige woning geworden met veel details. De maatwerk keuken heeft een prachtig donker marmer keukenblad die ook weer terugkomt in de kastenwand bij het kookgedeelte. Daarnaast heb ik latjes tegen de wand geplaatst die voor een speels effect zorgen.

 

De glazen wand met schuifdeur in de woning zorgt ervoor dat de ruimte afgesloten kan worden, maar dat de verbinding met de kantoorruimte en de hal blijft. Het woongedeelte is voorzien van een mooi maatwerk meubel waar de haard in is verwerkt en waar veel opbergruimte beschikbaar is, daarnaast kan hierop ook extra zitruimte worden gecreëerd. Het meubel is in de hal onder de trap doorgetrokken, hierdoor wordt de lengte van de ruimte extra benadrukt.

 

De kantoorruimte is eveneens voorzien van een maatwerk kast waar een bureau in is verwerkt. Met daarachter een fijne koffiecorner. In alle ruimtes komen dezelfde materialen en kleuren terug welke zorgen voor een eenheid en verbondenheid.