MARInterieurdesign x Two o Five (6).png

Amsterdam

Voor stichting Two o Five heb ik een interieurontwerp voor de woonkamer, keuken en slaapkamer in de gewenste stijl mogen maken. De totale inrichting van het appartement kon op basis van leasen afbetaald worden. Een concept van stichting Two o Five. 

Het is een mooi appartement geworden. Het enige wat vast stond in bij deze opdracht was de witte keuken. Om hiervan toch een toffe keuken te maken heb ik gebruik gemaakt van de houten wandpanelen van WoodUpp. Hierdoor krijgt de keuken meer sfeer en warmte en het verbetert de akoestiek.

In de woonkamer heb ik gespeeld met verschillende materialen in dezelfde kleurtoon. Dit zorgt voor meer diepte in het interieur en tegelijkertijd straalt het rust uit. Verder heb ik gespeeld met verschillende hoogtes in de meubels. Dit zorgt voor een spannend interieur. 

Slaapkamer

Wanneer je in de slaapkamer komt valt je oog direct op het mooie bed met daar achter een plantenbak om weer wat hoogte te creëeren. Om het donkere vlak van de kledingkasten te doorbreken en om de ruimte optisch groter te laten lijken heb ik ervoor gekozen om twee kastdeuren als spiegels te maken. De slaapkamer heeft een luxe uitstraling gekregen.