MARInterieurdesign_projectwoonhuis2.jpg

Utrecht

Voor een gezin uit Utrecht heb ik een interieurontwerp mogen maken voor een nieuwbouwwoning. Dit was een project vanuit mijn opleiding. Het ging hierbij om een duurzame woning wat zich in het van LieflandPark in Utrecht bevindt. 

Deze klanten wilden graag een interieur dat warmte en gezelligheid uitstraalde. Ook het ontwerpen van een keuken behoorde tot deze opdracht. Zij houden erg veel van koken, dus een grote keuken was noodzakelijk. Het aanrecht heb ik daarom extra lang gemaakt en doorgetrokken richting de woonkamer. Dit zorgt voor een verbinding met de andere helft van de woning. Aan de andere kant van de keuken is er genoeg opbergruimte d.m.v. hoge kasten.  

Om het buiten meer naar binnen te halen heb ik gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren in combinatie met groen. Ook dit was een wens van de klant.