Bekijk hieronder de uitgebreide werkwijze van een interieuradvies! Deze stappen maken onderdeel uit van het meest uitgebreide pakket.

MAR Interieurdesign

INTERIEURVORMGEVER & STYLIST

MARInterieurdesign-1.jpg

1. KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen de (verbouw)-plannen en de wensen voor een nieuw interieur. We bekijken de ruimte en meten deze zo nodig in. Aan de hand van dit gesprek weet ik om welke ruimte(s) en welk pakket het beste bij je past. Afwijkende stappen kunnen in overleg ingepast worden. 

Stijlplan MAR Interieurdesign.png

2. MOODBOARD

Op basis van de besproken wensen in het kennismakingsgesprek begin ik met het maken van een moodboard. Dit wordt als uitgangspunt gebruikt voor het maken van de diverse indelingen. Dit moodboard laat zien of we uiteindelijk op één lijn zitten en zo ben je er zeker van dat het goed gaat komen. 

Diverse indelingen - MAR Interieurdesign.jpg

3. DIVERSE INDELINGEN

Aan de hand van het gesprek worden er in de gewenste stijl meerdere 3D indelingen ontworpen (dit zijn er max. 2/3) om op deze manier de verschillende mogelijkheden in een ruimte te kunnen visualiseren, er is namelijk altijd heel veel mogelijk! En die mogelijkheden laat ik je maar al te graag zien. Tijdens deze fase houden we regelmatig contact, zodat er uiteindelijk een ontwerp staat waar je je helemaal in kunt vinden. 

Marloes-branding-28.jpg

4. FEEDBACKRONDE

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid tot het geven van feedback, want alleen hierdoor ontstaat er een interieurontwerp dat 100% bij jou past. Alle wijzigingen worden dan in één keer doorgegeven. Na het verwerken van de eventuele aanpassingen kunnen we door naar het eindontwerp en uiteindelijk de presentatie. 

Marloes-branding-10.jpg

5. KLEUREN EN MATERIALEN

Kleuren en materialen zijn erg sfeerbepalend voor een ruimte. Hoe kun je deze het beste combineren om een mooi geheel te krijgen? Ik help je daarbij!  Waar mogelijk vraag ik de gekozen kleur- en materiaalstalen aan en wordt dit bij de presentatie gevoegd en kun je met deze stalen op pad gaan voor nieuwe meubels.  

Marloes-branding-3.jpg

6. PRESENTATIE

De laatste stap is de presentatie van het definitieve ontwerp. Hierbij kunnen de laatste punten toegelicht worden, zodat de realisatie daarna kan beginnen. Na de presentatie overhandig ik het interieuradvies met alle onderdelen op papier (en digitaal). Als laatste deel ik de fotorealistische renders van de ruimte, zodat het plaatje compleet is en je een realistisch beeld geeft van jouw toekomstige interieur. 

MAR Interieurdesign styling.jpg

7. STYLING (OPTIONEEL)

Als optie is er een mogelijkheid om te kiezen voor een stylingadvies. Hierbij kijk ik hoe ik d.m.v. accessoires jouw interieur naar een hoger level kan tillen om het plaatje echt helemaal compleet te hebben. Aan de hand van een accessoiresbijlage kun je op pad om jouw items in te slaan en van jouw huis echt een thuis te maken!