MARInterieurdesign_Leusden-5.jpg

Leusden

Voor klanten uit Utrecht heb ik een interieurontwerp mogen maken voor hun nieuwbouwwoning in Leusden. 

Gekozen voor: interieuradvies op maat

De eigenaren van deze nieuwbouwwoning in Leusden vonden het erg lastig om voor zich te zien hoe hun nieuwe woonruimte eruit komt te zien. Hoe groot is de ruimte nou echt en wat kan ik allemaal met de ruimte? Passen mijn ideeën wel bij elkaar? 

 

Met o.a. deze vragen heb ik hun geholpen. Door middel van meerdere indelingsopties volledig uitgewerkt in 3D met kleuren en materialen heb ik alle mogelijkheden van de ruimte laten zien. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt. De keuken was vóór dit interieuradvies al uitgezocht, dus daar kon niks meer aan veranderd worden. De wens van de klant was om wat kleur terug te laten komen in de ruimte.

Om zoveel mogelijk ruimte te besparen in de keuken en extra opbergruimte te creëren voor de kinderen heb ik in de eethoek gekozen voor een eetkamerbank met kleppen. Deze eetkamerbank is verbonden aan de wandkast in het tussenstuk van de woning. Hierdoor krijg je meer eenheid en rust in je woning. 

Om de twee ruimtes van elkaar af te sluiten heb ik gebruik gemaakt van witte stalen deuren. In de woonkamer heb ik met de bestaande bank en fauteuil van de klant een nieuwe zithoek ontworpen. Het TV meubel is een grote wandkast die de nadruk legt op de lengte van de wand. Hierdoor lijkt het geheel groter. Daarnaast is er nog een lekker zithoekje gecreëerd voor de kinderen.