3D visualisaties
voor de verkoop

(Makelaars, nieuwbouwprojecten, projectontwikkelaars)

Voor veel mensen is het lastig om in te kunnen schatten wat er allemaal met een ruimte mogelijk is. Bij het zien van een woning weten zij niet direct of dit aan alle wensen kan voldoen. Dit kan ervoor zorgen dat zij net niet de stap tot aankoop durven te zetten. Met behulp van een 3D indeling worden de mogelijkheden wel zichtbaar, zodat het nemen van een beslissing wat gemakkelijker kan worden gemaakt. 

Aan de hand van de bestaande plattegrond maak ik d.m.v. een tekenprogramma de ruimte in 3D. Voor deze ruimte wordt een mooi ontwerp gemaakt. Daarna wordt het gerenderd, zodat het er realistisch uit komt te zien.

Door een impressie van de ruimte te maken die volledig ingericht is maak je het voor de koper makkelijker om een beslissing te nemen. Dit kan dus resulteren in het sneller verkopen van appartementen en woningen. Naar mijn mening een waardevolle toevoeging in het verkoopproces.

MARInterieurdesign_flat_Houten5.jpg
Schermafbeelding 2021-01-24 om 18.55.56.

Fotorealistische renders

(bestemd voor vakgenoten)

Heb je al een compleet interieurontwerp in 3D, maar wil je de presentatie voor jouw klant naar een hoger niveau tillen? Ik kan je daarbij helpen. Aan de hand van het aangeleverde SketchUp model maak ik fotorealistische renders, zodat jouw klant een beter beeld krijgt van het ontwerp en uiteindelijk precies ziet wat het eindresultaat zal zijn. Op deze manier kun je gemakkelijker een opdracht binnenhalen.

Er zijn twee opties beschikbaar:

- Fotorealistische renders

- Fotorealistische renders + walkthrough video